Het Brasschaats Boekhoudkantoor is een professioneel en dynamisch kantoor met 6 goed opgeleide en ervaren medewerkersdie zich laten ondersteunen door een uitgebreid netwerk van andere specialisten en dit om de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening te garanderen.

Wij bieden een totaal servicepakket aan en streven ernaar om onze expertise om te zetten in een reële meerwaarde voor de klant. Hiermee bouwen wij reeds meer dan 30 jaar aan de vertrouwensrelaties met ons cliënteel.

 
 

Wij zijn een door het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF) erkende rechtspersoon en zijn een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba. Al onze zaakvoerders zijn lid van het instituut.

Ons erkenningsnummer is 70021266. De uitoefening van het beroep van boekhouder-fiscalist en/of het voeren van de titel ervan door een rechtspersoon zijn wettelijk en deontologisch gereglementeerd.

 

Naar de website van het BIBF >
 
boekhouders - fiscalisten

boekhouders - fiscalisten

 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 Bereken route

Ons kantoor ligt juist tegenover de uitrit van de parking het ziekenhuis KLINA (bezoekers KLINA kunnen hier 30 min gratis parkeren).